دسته‌بندی نشده

پمپ آب بنزینی چیست؟

اگر زمین بزرگی مثل دامداری، باغ یا زمین کشاورزی دارید، حتما برای شما اهمیت دارد که فشار آب همیشه کافی و خوب باشد و با افت فشار مواجه نشوید. پس برای این که به زمین های بزرگ خود برسید به پمپ آبی نیاز دارید که دارای توان آب رسانی به این فضا باشد. در صورتی که دسترسی به برق نداشته باشید، به پمپ آب بنزینی نیاز پیدا میکنید. در صورتی که این پمپ آب به هر دلیلی روشن نشده یا عملکرد درستی نداشته باشد، کار شما دچار مشکل میشود. پس در این مطلب همراه ما باشید تا به برسی پمپ آب بنزینی و دلیل روشن نشدن آن بپردازیم.

 

پمپ آب بنزینی و کاربرد آن

طبیعی است که وظیفه همه پمپ های آب، افزایش فشار آب است و راحت ترین روشی است که با آن میتوان آب یا سایر مایعات را انتقال داد. دسته بندی پمپ های آب به دو دسته بنزینی و دیزلی صورت گرفته و با انواع متریال ها و آلیاژهای مختلف ساخته میشوند. در این مطلب به برسی پمپ های بنزینی میپردازیم.

در موقعیت های که دسترسی به برق امکان پذیر نیست، مثل زمین های کشاورزی دور افتاده یا مخازن آب و استخرها و حتی در بعضی از ماموریت های آتش نشانی که امکان استفاده از پمپ های برقی وجود ندارد، باید به سراغ پمپ های بنزینی برویم. این پمپ ها بدون نیاز به برق با بنزین کار کرده و فشار آب مورد نظر را تامین میکنند.

 

مزایای پمپ آب بنزینی

اولین مزیت قابل حمل بودن این پمپ ها میباشد و از آنجایی که نیازی به برق ندارند، نیازی به کشیدن سیم برقی دنبال خود ندارید. این پمپ ها از طراحی ساده و محکمی بوده و مقاومت خیلی زیادی دارند. همچنین قرار گرفتن چهارچوبی دور آن، جلوی ضربه و آسیب دیدن آن را میگیرد. از ویژگی های مثبت دیگر این دستگاه میتوان به مصرف کم آن اشاره کرد. در صورت مقایسه این پمپ ها با پمپ های دیزلی میفهمید که مصرف کمتری دارند. همچنین این پمپ ها در هر نوع آب و هوایی قابل استفاده بوده و سر و صدای کمی دارند.

 

معایب پمپ آب بنزینی

این پمپ ها هم مثل هر وسیله دیگری بدون عیب نبوده و علاوه بر مزایا، ویژگی های منفی هم دارد. اولین عیبی که باید به آن توجه داشته باشید، قابل اشتعال بودن پمپ های بنزینی است. با در نظر گرفتن این که این پمپ ها با بنزین کار میکنند، احتمال شعله ور شدن آنها وجود دارد. عیب دیگر این پمپ کم عمر بودن آن است. با این که پمپ آب های بنزینی مقاومت خوبی دارند، اما باز هم کمتر از پمپ های دیزلی عمر میکنند.

پمپ آب بنزینی

نحوه کار پمپ آب بنزینی

نکته ای که باید درباره پمپ آب بنزینی به آن توجه کنید این است که پمپ آب بنزینی چگونه کار میکند؟ این پمپ ها از دو قسمت تشکیل شده اند. پمپ و موتور. در داخل موتور آن شمع هایی قرار گرفته که مشتعل میشوند و با سوزاندن بنزین، باعث کار کردن دستگاه میشوند. البته نکته ای که درباره این شمع ها وجود دارد، نیاز به تعویض مداوم آنها است، چرا که بعد از مدتی تمام میشوند. شمع ها دارای انواع مختلفی میباشند  و با در نظر گرفتن کاربرد پمپ آب خود، باید نسبت به تهیه شمع مورد نیاز آن اقدام کنید.

 

علت روشن نشدن پمپ آب بنزینی

پمپ آب ممکن است به خاطر دلایلی که در ادامه به آنها میپردازیم، با از دست دادن کارایی خود، دیگر روشن نشوند. برای این که مشکلات مربوط به این پمپ را رفع کنید، توصیه میکنیم که خودتان اقدام نکرده و از متخصصین کمک بگیرید.

روشن نشدن پمپ آب بنزینی ممکن است به خاطر خراب بودن فیلتر هوا، داغ شدن بیش از حد موتور، کم بودن روغن موتور نسبت به بنزین، استفاده از روغن نامرغوب و خراب بودن کاربراتور باشد. این موارد از اصلی ترین علت های روشن نشدن پمپ آب بنزینی هستند. برای رسیدگی به این مشکلات به مهارت فنی بالایی نیاز دارید. اگر تا امروز این کار را نکرده اید، بهتر است تعمیر پمپ آب بنزینی را به نیروهای متخصص بسپارید.

مطالعه بیشتر خرید پمپ لجن کش

علت هندل نزدن پمپ آب بنزینی

صدای هندل زدن پمپ آب بنزینی ممکن است باعث نگرانی شما شود، اما در صورتی که مکش اتفاق بی افتد، نیازی نیست نگران باشید چرا که نشان دهنده سالم بودن موتور است. بیشتر مواقع دلیل هندل نزدن به وجود اختلالاتی در شمع برمیگردد.

 

علت لرزش پمپ آب بنزینی

در صورتی که اهرم ساسات به درستی قرار نگرفته باشد، احتمال لرزیدن دستگاه وجود دارد. همچنین پایین بودن دمای موتور هم این مشکل را به وجود می آورد. توصیه میکنیم بگذارید دستگاه برای ده دقیقه کار کند تا به دمای مورد نظرش برسد.

 

ورود هوا به پمپ آب بنزینی

آب و هوا دارای ماهیت های متفاوتی میباشند. برای پمپاژ این دو عنصر با هم به تناسب خاصی نیاز است و در صورتی که مقدارشان کم یا زیاد شود، پمپاژ به مشکل خورد و سرعت عملکرد پمپ کم میشود. در صورتی که در داخل پمپ آب کافی نباشد، از هوا پر شده و اصطلاحا هوا قفل خواهد شد. برای استفاده مجدد از دستگاه نیاز به هواگیری پمپ دارید.

 

نحوه هواگیری پمپ آب بنزینی

باید از موتور خودمکش برای رفع این مشکل استفاده کنید. این موتور های  وظیفه وارد کردن ترکیب آب و هوا به ایمپلر را دارند. به خاطر این که وزن هوا از آب کمتر است، تخلیه شده و موتور به راحتی به فعالیت خود ادامه میدهد.

 

جلوگیری از ورود هوا به پمپ

اول از همه شلنگ ها را برسی کنید که نشتی نداشته باشند. مهم نیست که سوراخ چقدر کوچک است، در صورت وجود نشتی هوا به داخل کشیده شده و عملکرد پمپ به مشکل میخورد.

بعد باید به برسی سطح آب پمپ بپردازید. همانطور که اشاره شد، در صورتی که سطح آب کافی نباشد، هوا داخل پمپ قفل خواهد شد. سپس به چک کردن اتصالات بپردازید. همه اتصالات باید به خوبی بسته و محکم باشند تا هوا به پمپ وارد نشود.

 

حرف آخر

در این مطلب دلایل روشن نشدن پمپ آب بنزینی را برسی کردیم. اگر شما هم زمین کشاورزی یا استخری دارید و نمیتوانید پمپ آب بنزینی خود را راه بیندازید، ممکن است علت کار نکردن دستگاه شما یکی از موارد ذکر شده در این مطلب باشد. همانطور که تاکید شد، سپردن درست کردن این مشکلات به متخصصان کار بهتری است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها